Favorieten, Featured, Wordpress

Waarom wij werken met WordPress CMS: 4 redenen

Bij New Era Media werken we met WordPress CMS. Het content managementsysteem wordt gebruikt op maar liefst 39% van alle websites op het web. Dat het een populair systeem is staat dus vast, maar waarom bouwen wij bedrijfswebsites met WordPress? In deze blog leggen we dat aan je uit!

De mogelijkheden van WordPress

Door de eindeloze opties aan thema’s en plug-ins wordt WordPress gezien als een platform met heel veel mogelijkheden. Of je nu een blog, zakelijke website, persoonlijke website of e-commerce site wilt (laten) maken, met WordPress zit je altijd goed. Naast de verschillende opties is een ander voordeel van WordPress de mogelijkheid tot opschalen. Je weet vooraf natuurlijk nooit hoe succesvol jouw bedrijf wordt. Wel zo fijn dat je jouw website nog op kunt schalen of uit kunt breiden!

WordPress is snel en veilig

WordPress wordt gezien als een veilig systeem en staat ook bekend om zijn snelheid. Zaken die erg belangrijk zijn bij het opzetten van jouw bedrijfswebsite. In een tijd waarin techniek snel verbeterd, merken we ook dat de verwachtingen van consumenten ten opzichte van de laadtijd van een website toenemen. Je wilt natuurlijk geen klanten mislopen omdat jouw website niet snel genoeg is.

Laadtijd WordPress website snel

SEO vriendelijk & betaalbaar

Een ander voordeel van WordPress is het feit dat het voor ondernemers een betaalbaar platform is én dat het SEO vriendelijk is. WordPress websites worden in de basis goed opgenomen door zoekmachines. Natuurlijk is het wel belangrijk om de juiste SEO-instellingen te kiezen en in te vullen. Bij New Era Media houden we hier rekening mee bij het maken van uw website!

Een gebruiksvriendelijk CMS

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw bedrijfswebsite zelf te bouwen met WordPress. Is dit niet helemaal jouw ding? Dan kun je je website ook laten bouwen. Iets waar we bij New Era Media gespecialiseerd in zijn. Het dashboard en de interface van WordPress zijn erg overzichtelijk en duidelijk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je na de oplevering van jouw website in het diepe valt!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde berichten

Didy van Belkom

ONLINE MARKETEER

Als Online Marketeer help ik jou bij het oplossen van online marketing vraagstukken! Voor en strakke content planning, pakkende website teksten en goede SEO instellingen ben je bij mij aan het juiste adres. In de blogs deel ik mijn kennis met je!

Categorieën
Onze favorieten
Sponsor

HIER JOUW ADVERTENTIE?

Explore