Wat hebben wij jou te bieden ?

In een tijdperk van digitale media is online aanwezigheid extra belangrijk! Een strakke website, pakkende social media posts en een goede online marketing strategie zijn daarbij essentieel. Kan jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Bij New Era Media staan we voor je klaar! Maak hieronder een keuze waarmee we jou kunnen helpen, en gaan daarna graag voor je aan de slag.

Online Marketing

Wil je met jouw bedrijf actief inzetten op SEO/zoekmachine optimalisatie om je bereik en vindbaarheid te vergroten? Wij, van New Era Media, bieden jou een helpende hand bij online marketing. Klaar om met ons de uitdaging aan te gaan?
Ga naar Online Marketing »

Webdesign

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Een goede website is essentieel om nieuwe klanten te werven. Door middel van een strak design en pakkende teksten kunnen wij jou helpen. Ben jij toe aan een nieuwe website?
Ga naar Webdesign »

Webshop

Wil jij je producten online gaan aanbieden en verkopen? Laat dan een professionele webshop maken door New Era Media. Wij zorgen ervoor dat je producten visueel aantrekkelijk weergegeven worden in de huisstijl van jouw bedrijf! Meer weten? Klik dan op onderstaande button!
Ga naar Webshop »

Social Media

Social media is misschien wel de belangrijkste online marketing tool in een tijdperk van nieuwe media. Door actief te zijn op social media kun je namelijk niet alleen meer naamsbekendheid creëren, maar ook jouw doelgroep beter bereiken. Weet jij niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag.
Ga naar Social Media »

Tarieven

Iedere ondernemer is uniek en dat geldt ook voor onze persoonlijke aanpak! We drinken daarom graag samen een kopje koffie om erachter te komen wat je met jouw nieuwe website, social media strategie of online marketing plan wil bereiken. Wij werken met een aantal standaard pakketten waar u uit kunt kiezen. Deze pakketten zijn altijd aan te passen of te upgraden naar uw persoonlijke wens. Kortom: hoe kunnen we er samen voor zorgen dat jouw onderneming succesvol wordt op online vlak. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, geven we jou een kostenindicatie. Transparant en duidelijk!

Office