DIENSTEN

Wij laten jouw bedrijf digitaal groeien.

In een tijdperk van digitale media is online aanwezigheid extra belangrijk! Een strakke website, pakkende social media posts en een goede online marketing strategie zijn daarbij essentieel. Kan jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Bij New Era Media staan we voor je klaar! Maak hieronder een keuze waarmee we jou kunnen helpen, en gaan daarna graag voor je aan de slag.

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Online aanwezigheid is essentieel in een eeuw waarin smartphones en apps niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Het hebben van een goede website is daarom geen overbodige luxe, maar een echte must! Een website is voor veel bedrijven namelijk een digitaal visitekaartje. Of je nu zelfstandig bent of een MKB-bedrijf, New Era Media kan jou helpen met het maken van een website waarmee je jouw sales een boost geeft en je online zichtbaarheid vergroot.
MEER

SEO

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd heeft SEO alles te maken met het beter vindbaar maken van websites voor zoekmachines waardoor jij meer bezoekers op jouw website krijgt. Door SEO actief in te zetten zorg je ervoor dat jouw webpagina’s hoog ranken in de organische zoekresultaten op zoekopdrachten die voor jou relevant zijn. Hoe hoger jouw website rankt, hoe beter deze zichtbaar wordt voor gebruikers. Het beoogde resultaat? Meer verkeer naar je website!
MEER

BEDRIJFS FOTOGRAFIE

BEDRIJFS FOTOGRAFIE

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden en in het huidige digitale tijdperk is het nóg belangrijker dat jouw bedrijf sfeer uitstraalt met afbeeldingen die onderscheiden. Als webdesigner weten we hoe belangrijk het juiste beeldmateriaal kan zijn en daarom helpen we bedrijven bij bedrijfsfotografie. Wil jij foto’s laten maken van jouw bedrijf of medewerkers? Dan is bedrijfsfotografie van New Era Media écht iets voor jouw bedrijf! Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button!
MEER

WEBSITE ONDERHOUD

WEBSITE ONDERHOUD

Jouw nieuwe bedrijfswebsite is opgeleverd en daarmee staat de basis als een huis! Maar je bent nog niet helemaal klaar. Het onderhoud van een website is essentieel maar wordt ook vaak onderschat. Het frequent uitvoeren van updates is enorm belangrijk en draagt bij aan de veiligheid van jouw website. Wil jij je niet bezighouden met het onderhouden of updaten van jouw website? Dan nemen wij dit graag uit handen. Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af en je hoeft nergens meer naar om te kijken!
MEER

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.