Wij laten jouw bedrijf digitaal groeien.

In een tijdperk van digitale media is online aanwezigheid extra belangrijk! Een strakke website, pakkende social media posts en een goede online marketing strategie zijn daarbij essentieel. Kan jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Bij New Era Media staan we voor je klaar! Maak hieronder een keuze waarmee we jou kunnen helpen, en gaan daarna graag voor je aan de slag.

Online aanwezigheid is essentieel in een eeuw waarin smartphones en apps niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Het hebben van een goede website is daarom geen overbodige luxe, maar een echte must! Een website is voor veel bedrijven namelijk een digitaal visitekaartje. Of je nu zelfstandig bent of een MKB-bedrijf, New Era Media kan jou helpen met het maken van een website waarmee je jouw sales een boost geeft en je online zichtbaarheid vergroot.

In een tijdperk waar tegenwoordig alles digitaal gaat, zijn het aantal webshops de afgelopen jaren flink gestegen. Mensen willen zo snel mogelijk en zo makkelijk mogelijk kunnen shoppen en daar biedt een webshop een uitkomst voor. Wij van New Era Media ontwerpen jouw webshop door middel van WooCommerce. WooCommerce is niets meer dan de software waarmee de webshop wordt gebouwd. 

Een logo, flyers, visitekaartjes en een brandbook. Al deze zaken dragen bij aan een meer bekendheid en een betere branding van jouw bedrijf. Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van vormgeving? Dan ben je bij New Era Media aan het juiste adres! Je kunt bij ons gemakkelijk jouw vormgeving uitbesteden en wij zorgen ervoor dat alles volledig in jouw huisstijl opgemaakt wordt.

In een tijd waarin digitalisering centraal staat, kun je als bedrijf niet achter blijven met social media. Iedereen kan zoveel posten als hij of zij wil, maar het doel is dat de post ook gezien wordt door jouw doelgroep. Door op het juiste moment de juiste post te plaatsen, zorgen wij van New Era Media ervoor dat jouw social media kanaal zich onderscheidt van alle anderen en je content “fire” wordt. 

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd heeft SEO alles te maken met het beter vindbaar maken van websites voor zoekmachines waardoor jij meer bezoekers op jouw website krijgt. Door SEO actief in te zetten zorg je ervoor dat jouw webpagina’s hoog ranken in de organische zoekresultaten op zoekopdrachten die voor jou relevant zijn. Hoe hoger jouw website rankt, hoe beter deze zichtbaar wordt voor gebruikers. Het beoogde resultaat? Meer verkeer naar je website!

Jouw nieuwe bedrijfswebsite is opgeleverd en daarmee staat de basis als een huis! Maar je bent nog niet helemaal klaar. Het onderhoud van een website is essentieel maar wordt ook vaak onderschat. Het frequent uitvoeren van updates is enorm belangrijk en draagt bij aan de veiligheid van jouw website. Wil jij je niet bezighouden met het onderhouden of updaten van jouw website? Dan nemen wij dit graag uit handen. Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af en je hoeft nergens meer naar om te kijken!

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.