DIENSTEN

Wij laten jouw bedrijf digitaal groeien

In een tijdperk van digitale media is online aanwezigheid extra belangrijk! Een strakke website, optimale vindbaarheid en een goede online marketing strategie zijn daarbij essentieel. Kan jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Bij New Era Media staan we voor je klaar! Maak hieronder een keuze waarmee we jou kunnen helpen, en gaan daarna graag voor je aan de slag.

Webdesign

Laat een WordPress website voor jouw bedrijf maken of laat je huidige WordPress website restylen door één van onze professionals. 

SEO

Van content optimalisatie tot technische verbeteringen. Met ons SEO aanbod is jouw website straks beter vindbaar in zoekmachines. Maak een keuze uit één van onze pakketten.

Vormgeving

Flyers, visitekaartjes en een brandbook. Al deze zaken dragen bij aan meer bekendheid en een betere branding van jouw bedrijf. Meer weten? Bekijk het hele aanbod hieronder.

Onderhoud

De essentie van website onderhoud wordt vaak onderschat. Het frequent laten updaten van je website draagt bij aan de veiligheid en snelheid van jouw website.

Copywriting

Wij helpen je bij het schrijven van teksten voor websites, blogartikelen, folders, brochures, e-mailings, advertenties, nieuwsbrieven of andere doeleinden. Klik op onderstaande button om de mogelijkheden voor copywriting & tekst schrijven te bekijken!

Website optimalisatie

De website optimalisatie pakketen van New Era Media zijn voor iedereen die de technische aspecten van zijn/haar website onder de loep wil laten nemen en de snelheid hiervan wil verbeteren. Klik op onderstaande button om te bekijken welk pakket het beste bij jou past!

Kennismaken?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.