Bedrijfswebsite laten maken?

Online aanwezigheid is essentieel in een eeuw waarin smartphones en apps niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Het hebben van een goede website is daarom geen overbodige luxe, maar een echte must! Een website is voor veel bedrijven namelijk een digitaal visitekaartje. Of je nu zelfstandig bent of een MKB-bedrijf, New Era Media kan jou helpen met het maken van een website waarmee je jouw sales een boost geeft en je online zichtbaarheid vergroot.

Webdesign Etten-Leur

Wil jij meer uit jouw bestaande website halen of een compleet nieuwe bedrijfswebsite laten maken? Laat jouw bedrijfswebsite maken/restylen door New Era Media uit Etten-Leur. Maak een keuze uit één van onze websitepakketten hieronder. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe we uw online aanwezigheid kunnen boosten en welk pakket het meest geschikt is voor jouw bedrijf!

Website teksten laten schrijven

Ieder bedrijf wil zo veel mogelijk websitebezoekers én een optimale conversie. Heb jij nog niet nagedacht over de content op jouw website of wil je de content op jouw bedrijfswebsite optimaliseren? Wij kunnen je helpen bij het schrijven van ijzersterke websiteteksten, welke geoptimaliseerd zijn voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Basis website

Vanaf €499,95 excl.

Expert website

Vanaf €999,95 excl.

Premium website

Prijs op aanvraag

Extra opties

We begrijpen dat je op je website misschien een boeking systeem, afspraken systeem of een filterfunctie wilt hebben. Deze behoren niet tot onze standaard opties, maar willen deze toch kunnen aanbieden. Benieuwd naar wat deze extra opties zijn? Kijk dan hieronder:

Booking systeem

Richt jouw bedrijf zich op de verhuur van bijvoorbeeld fietsen, auto’s, feestartikelen, tenten etc. Dan is dit booking systeem iets voor jou. Door deze functie zien klanten wat je te bieden hebt, hoeveel er nog op voorraad is én of deze nog te huur zijn. Door één druk op de knop is het artikel gereserveerd en krijg jij via de mail de reserveringsbevestiging. Makkelijker wordt het niet!

Afspraken systeem

Handig voor bijvoorbeeld kappers en schoonheidsspecialisten die het al druk genoeg hebben met hun werkzaamheden, en niet nog eens de hele dag telefoontjes aan moeten nemen en afspraken in te plannen. Door dit afspraken systeem worden de afspraken volledig automatisch via je website gemaakt en per mail bevestigd.

Filterfunctie

Deze filterfunctie is essentieel bij het hebben van een webshop. Door gebruik te maken van deze functie bied je jouw klanten de optimale webshop ervaring aan en zijn je producten makkelijk te filteren op bijvoorbeeld categorie, naam, merk of maat.

Uitgebreide zoekfunctie
van A tot Z

Met deze functie navigeer je je bezoekers op de best mogelijke manier op je website. Heb je bijvoorbeeld een webshop in tweede-hands LP’s of boeken en wil je deze kunnen filteren op titel of auteur, dan is deze uitgebreide zoekfunctie een must have voor jouw website.

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.