WEBDESIGN

Een (bedrijfs)website laten maken van ontwerp tot oplevering? Het webdesign traject van New Era Media bestaat uit drie stappen: design, development en SEO. We brengen jouw visie tot leven en maken jouw unieke website. Benieuwd hoe zo’n traject eruit ziet? Bekijk de stappen hieronder!

01 Webdesign

Een design
naar jouw wensen

Wil jij meer uit jouw bestaande website halen of een compleet nieuwe website laten maken? In het webdesign proces gaan we aan de slag met jouw wensen en ontwerpen me een complete website op maat. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl en doelgroep. We werken met twee concept momenten, waarin jij ons feedback kunt geven. Teksten en afbeeldingen lever jij ons aan, maar we kunnen dit ook voor je uit handen nemen! Als jij tevreden bent met het design, gaan we aan de slag met de development van jouw website in WordPress. Benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn voor webdesign? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina en klik op de tab ‘webdesign’.

02 Webdevelopment

Jouw WordPress
website op maat

Als het ontwerp van jouw website is goedgekeurd gaan we aan de slag met de implementatie hiervan in de CMS. Kortom: jouw website wordt gebouwd. Laat je een compleet nieuwe website door New Era Media bouwen? Dan installeren we WordPress CMS op jouw website en gaan we aan de slag. Als je jouw huidige website wil laten restylen, dan zorgen we dat de migratie van jouw nieuwe website soepel verloopt! Benieuwd naar de websites die we al hebben mogen opleveren? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe we uw online aanwezigheid kunnen boosten en welk pakket het meest geschikt is voor jouw bedrijf!

03 Basis SEO

Jouw website
beter vindbaar

Alle websites die door New Era Media ontworpen en gebouwd zijn, worden opgeleverd met basis SEO instellingen. Dat wil zeggen dat we de meta titels, meta omschrijvingen en ALT-teksten voor iedere pagina voor je invullen. Deze basis SEO instellingen zorgen ervoor dat jouw pagina’s ingericht zijn om in zoekresultaten naar boven te komen. Wil je actief aan de slag gaan met SEO voor jouw bedrijfswebsite én gebruik maken voor onze expertise? Vraag dan naar de uitgebreide SEO mogelijkheden voor jouw site. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het instellen van een Google Analytics & Google Search Console koppeling zodat je de performance van jouw SEO bij kunt houden in handige dashboard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Kennismaken?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.