WooCommerce webshop

Wij realiseren jouw WooCommerce webshop.

In een tijdperk waar tegenwoordig alles digitaal gaat, zijn het aantal webshops de afgelopen jaren flink gestegen. Mensen willen zo snel mogelijk en zo makkelijk mogelijk kunnen shoppen en daar biedt een webshop een uitkomst voor. Wij van New Era Media ontwerpen jouw webshop door middel van WooCommerce. WooCommerce is niets meer dan de software waarmee de webshop wordt gebouwd. Veilig, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk zodat jij als webshop eigenaar gemakkelijk aanpassingen en toevoegingen kan doorvoeren.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload. WooCommerce is zo populair omdat het een betrouwbare, gebruikersvriendelijke én overzichtelijke software plug-in is.

Jouw webshop op maat.

Als jij je webshop laat maken door New Era Media, zorgen wij ervoor dat jouw producten een prachtige online etalage krijgen. We bouwen de webshop natuurlijk volledig in de huisstijl van jouw bedrijf en houden rekening met jouw wensen. Daarom worden de webshops altijd op maat gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke features jij allemaal wilt toevoegen. Denk hierbij aan handige filters, categorieën en betaalmethoden! Meer weten? Vraag dan een kennismakingsgesprek of een offerte aan!

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.