VORMGEVING
ETTEN-LEUR

Vormgeving
uitbesteden?

Flyers, visitekaartjes en een brandbook. Al deze zaken dragen bij aan een meer bekendheid en een betere branding van jouw bedrijf. Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van vormgeving? Dan ben je bij New Era Media aan het juiste adres! Je kunt bij ons gemakkelijk jouw vormgeving uitbesteden en wij zorgen ervoor dat alles volledig in jouw huisstijl opgemaakt wordt.

Vormgeving Etten-Leur

Vormgeving uitbesteden in de regio van Etten-Leur? Dan bent u bij New Era Media aan het juiste adres. Wij ondersteunen onze klanten bij vormgeving, design en branding. Als marketing & webdesign bureau uit Etten-Leur weten we hoe belangrijk het hebben van de juiste huisstijl, visitekaartjes of flyers essentieel  is. Wij zijn jouw partner op gebied van vormgeving! Meer info? Neem contact met ons op!

Ontwerpbureau Etten-Leur

Het vergroten van naamsbekendheid en het creëren van het juiste merkimago begint bij vormgeving. Als webdesign & online marketing bureau uit Etten-Leur is New Era Media jouw partner op gebied van vormgeving en het ontwerpen van onder andere advertenties, flyers en nog veel meer. Benieuwd naar ons aanbod op gebied van vormgeving? Bekijk dan het overzicht hieronder!

Vormgeving aanbod

Brandbook

Wil jij jouw merk/bedrijf vastleggen voor potentiële klanten of voor je personeel? Dit kan met een brandbook. In dit boek staat alles wat betrekking heeft op jouw bedrijf zoals je huisstijl, etc. Dit boek kan digitaal én als fysieke vorm worden uitgebracht.

Huisstijl

De huisstijl is de visuele identiteit van een organisatie en heeft dus betrekking op hoe jullie je naar de buitenwereld presenteren. Denk aan kleurgebruik, logo’s, lettertypes, etc. Wil jij zorgen voor een ijzersterke identiteit voor jouw bedrijf? Laat dan de complete huisstijl ontwerpen door New Era Media. 

Logo

Het logo van jouw bedrijf vormt herkenbaarheid voor (potentiële) klanten. Sta jij bijvoorbeeld voor vernieuwing of juist voor ambacht? Wil je een merknaam, slogan of pictogram in jouw logo? Wil je een compleet nieuw logo laten maken of wil je jouw huidige logo in een nieuw jasje steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Visitekaartjes

Iedere ondernemer weet dat het een gemiste kans is wanneer hij/zij geen visitekaartjes op zak heeft. Wij designen jouw visitekaartje in jouw huisstijl en met alle belangrijke gegevens, zodat jij nooit meer een verkoopkans misloopt!

Flyers

Wil jij jouw merk/bedrijf onder de aandacht brengen met behulp van flyers? Dan kun je kiezen voor digitale flyers of fysieke flyers. Bij New Era Media geef je het het opmaken van flyers met een gerust hart uit handen. Wij maken de flyers voor je op met jouw kleuren én lettertypes zodat deze perfect aansluit bij jouw bedrijf!

E-mail handtekening

Een e-mail handtekening straalt professionaliteit uit, maar vergt wat handigheid. Ben jij niet helemaal thuis in de opmaak van een e-mail handtekening? Ook hier kan New Era Media je bij assisteren!

Opmaak van factuur/offerte

Een offerte moet overtuigend zijn en kenmerkend zijn voor een bedrijf. De opmaak hiervan is dus essentieel. Daarnaast mogen alle belangrijke onderdelen niet ontbreken. New Era Media maakt voor jou een offerte of factuur sjabloon, zodat jij deze makkelijk in kan vullen. Laat die klanten maar komen!

Ontwerp watermerk

Een watermerk kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als achtergrond op facturen/offertes en briefpapier. Vaak wordt er gekozen voor een logo, om de branding van jouw bedrijf een extra boost te geven!

Advertenties

Ga jij actief aan de slag met klantwerving door middel van advertenties? Dan kun je natuurlijk kiezen voor digitale of fysieke advertenties. Het is daarbij wel essentieel dat de opmaak van deze advertenties spot-on is! Je kan maar één keer een eerste indruk maken! New Era Media helpt jou bij het ontwikkelen van een knallende advertentie!

Menukaart/prijslijst/aanbod overzicht

Of het nu gaat om een menukaart, prijslijst of een overzicht van het aanbod van jouw bedrijf. Jouw producten of diensten worden overzichtelijk en visueel aantrekkelijk gepresenteerd met de vormgeving van New Era Media.

Hét marketingbureau
in de regio Etten-Leur.

De hedendaagse MKB’er of ZZP’er is een harde werker en vaak druk met kernactiviteiten. Online aanwezigheid en online marketing hebben daarom vaak niet de prioriteit, terwijl dit wel zou moeten. Daar waar we leven in een wereld van smartphones, tablets en social media, is de doelgroep van jouw bedrijf nu eenmaal altijd online. Dat biedt kansen! Kansen die je moet benutten.

New Era Media is uw online partner op gebied van webdesign, (online) marketing, vormgeving en social media. Als marketing- en webdesignbureau uit Etten-Leur ondersteunen wij klanten door het maken van een website, het opstarten of bijhouden van social media kanalen én kunnen we je adviseren op gebied van online marketing. Flyer laten maken? Ook voor vormgeving kun je bij ons terecht! Wij nemen jouw marketing taken uit handen zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent!

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.