Social Media in Etten-Leur

Social Media uitbesteden?

In een tijd waarin digitalisering centraal staat, kun je als bedrijf niet achter blijven met social media.📱Iedereen kan zoveel posten als hij of zij wil, maar het doel is dat de post ook gezien wordt door jouw doelgroep. Door op het juiste moment de juiste post te plaatsen, zorgen wij van New Era Media uit Etten-Leur ervoor dat jouw social media kanaal zich onderscheidt van alle anderen en je content 🔥 wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden om de social media van jouw bedrijf uit te besteden? ⤸

Social Media uitbesteden Etten-Leur

Social media uitbesteden? New Era Media neemt je gehele social media management uit handen. Dat betekent dat je geen omkijken meer hebt aan je social media kanalen. We beginnen met het bepalen van een strategie en stellen een content planning op. 📆 We overleggen elke post die we gaan plaatsen en zorgen er zo voor dat jouw bedrijf opvalt. Je krijgt van ons één keer per kwartaal een datarapportage. 📊 Daarnaast plannen we periodiek een overleg in om de stand van zaken te bespreken en bespreken we hoe we jouw volgende post op gaan stellen. New Era Media is hét online marketing en webdesign bureau uit Etten-Leur en helpt jou bij het succesvol inzetten van social media voor jouw bedrijf!

Social Media pakket:

Hét marketingbureau
in de regio Etten-Leur.

De hedendaagse MKB’er of ZZP’er is een harde werker en vaak druk met kernactiviteiten. Online aanwezigheid en online marketing hebben daarom vaak niet de prioriteit, terwijl dit wel zou moeten. Daar waar we leven in een wereld van smartphones, tablets en social media, is de doelgroep van jouw bedrijf nu eenmaal altijd online. Dat biedt kansen! Kansen die je moet benutten.

New Era Media is uw online partner op gebied van webdesign, (online) marketing, vormgeving en social media. Als marketing- en webdesignbureau uit Etten-Leur ondersteunen wij klanten in de omgeving door het maken van een website, het opstarten of bijhouden van social media kanalen én kunnen we je adviseren op gebied van online marketing. Flyer laten maken? Ook voor vormgeving kun je bij ons terecht! Wij nemen jouw marketing taken uit handen zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent!