Search Engine Optimazation

Wij helpen jouw vindbaarheid en bereik te vergroten.

Heeft jouw bedrijf al een website, maar vallen de bezoekers een beetje tegen? Of wil je met jouw bedrijf actief inzetten op SEO maar weet je niet waar je moet beginnen. Bij New Era Media bieden we jou een helpende hand op gebied van online marketing. Van zoekmachine optimalisatie tot de vormgeving van bijvoorbeeld visitekaartjes, een brandbook of een e-mail handtekening . Wij gaan jou helpen om je vindbaarheid en bereik te vergroten! vormgeving uitbesteden en wij zorgen ervoor dat alles volledig in jouw huisstijl opgemaakt wordt. Scroll verder voor een greep uit ons aanbod:

SEO (Search Engine Optimization)

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd heeft SEO alles te maken met het beter vindbaar maken van websites voor zoekmachines waardoor jij meer bezoekers op jouw website krijgt. 🔍 Door SEO actief in te zetten zorg je ervoor dat jouw webpagina’s hoog ranken in de organische zoekresultaten op zoekopdrachten die voor jou relevant zijn. Hoe hoger jouw website rankt, hoe beter deze zichtbaar wordt voor gebruikers. Het beoogde resultaat? Meer verkeer naar je website!

Zoekmachine optimalisatie

Hoe kom je bovenaan in zoekmachines? Er zijn een aantal zaken die bijdragen aan zoekmachine optimalisatie:

  • URL-structuur
  • Paginatitels
  • Pagina omschrijving
  • Google mijn bedrijf
  • Mobielvriendelijkheid
  • Websitesnelheid
  • Blogfunctie
  • Linkbuilding

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het verbeteren van de SEO positie van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Jouw SEO verbeteren?

Wil jij de vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren en actief aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie. Laat jouw SEO dan uitbesteden door New Era Media. Wat houdt SEO optimalisatie bij New Era Media in? 

Zoekmachine optimalisatie draait dus niet alleen om pakkende teksten schrijven, maar ook om technische aspecten! Wil jij de SEO positie van jouw bedrijf verbeteren? Dan ben je bij New Era Media aan het juiste adres! Wij helpen jou om je SEO positie te verbeteren door middel van een SEO adviesrapport of directe implementatie in jouw WordPress CMS. 

interesse gekregen?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.