SVB Psychologen

Van huisstijl tot website

SVB Psychologen

Een website boordenvol informatie én met een kenmerkende huisstijl! SVB Psychologen is een psychologenpraktijk uit Etten-Leur met een duidelijke visie. Lees hier hoe de website van Laura & Kim tot stand is gekomen én hoe zij de samenwerking met New Era Media hebben ervaren.

Website laten maken:
de opdracht & de wensen

Het webdesign proces begint met het in kaart brengen van de wensen van de klant. Ieder type bedrijf kent andere wensen en dat betekent dat andere elementen op een website belangrijk zijn. Bij de website van SVB Psychologen speelt informatie een grote rol. De verschillende typen hulpaanbod, reviews & kenmerken van het bedrijf zijn namelijk essentieel bij een psychologen praktijk!

Huisstijl ontwerp

SVB Psychologen is een samenwerkingsverband tussen twee psychologenpraktijken en had daarom nog geen eigen identiteit en huisstijl, maar al wel een logo. Het was dus voor New Era Media een leuke uitdaging om niet alleen de website vorm te geven, maar ook mee te denken over het ontwerp van de huisstijl. Welke kleuren gaan we gebruiken voor de website en hoe kan de klant zich onderscheiden met de website en huisstijl zijn vraagstukken waar New Era Media zich graag over buigt.

Website met goede vindbaarheid

Zeker bij een nieuw bedrijf is het realiseren van vindbaarheid in zoekmachines essentieel. Wanneer je een website laat maken voor New Era Media zorgen we standaard dat de basis SEO-instellingen goed ingevuld staan. Dat betekent dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken om Meta-titels, omschrijvingen en keywords. Om de vindbaarheid van SVB Psychologen een extra boost te geven werd ook een Google Mijn Bedrijf pagina aangemaakt én is een landingspagina gemaakt die volledig gefocust is op het realiseren van een goede vindbaarheid voor deze website.

Mobielvriendelijk design

Het online zoekgedrag van consumenten vindt steeds vaker mobiel plaats. Daarom is het hebben van een mobielvriendelijke website geen luxe maar een must! Voor de website van SVB Psychologen heeft New Era gezorgd voor een optimaal mobielvriendelijk design, waarbij potentiele klanten niet in hoeven te leveren op sfeer en gebruikersgemak.

INTERESSE GEKREGEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.