Leltz Bouw

Een nieuwe website voor een allround aannemer

Leltz Bouw

Een lokale aannemer moet natuurlijk vindbaar zijn op het internet, waarbij potentiele klanten eenvoudig contant op kunnen nemen. De opdracht van Leltz Bouw was daarom duidelijk: een website bouwen & het inrichten van een Google Mijn Bedrijf pagina. 

Website laten maken:
de opdracht & de wensen

Voor New Era Media begint met het bouwen van een website, worden de wensen en behoeften van de klant in kaart gebracht. Is er al content aanwezig? Welke Call-to-actions wil de klant vermelden op de website? Welke sfeer moet worden overgebracht? Bij de website van Leltz Bouw spelen de opgeleverde projecten en de contactmogelijkheden van het bedrijf een grote rol!

Webteksten laten schrijven

Niet iedere ondernemer heeft kennis van/ tijd voor het uitwerken van website teksten. Daarnaast moeten deze teksten aan bepaalde eigenschappen voldoen om voor een betere vindbaarheid in zoekmachines te zorgen. Gelukkig kun je er bij New Era Media ook voor kiezen om webteksten te laten schijven.

Website met goede vindbaarheid

Hoewel Leltz Bouw een bekend begrip is in Dongen en omstreken, blijft goede vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk. Wanneer je een website laat maken voor New Era Media zorgen we standaard dat de basis SEO-instellingen goed ingevuld staan. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken om Meta-titels, omschrijvingen en keywords. Om de vindbaarheid van Leltz Bouw een extra boost te geven werd ook een Google Mijn Bedrijf pagina aangemaakt!

Website onderhoud

Als drukke ondernemer heeft Leltz Bouw geen tijd voor het regelmatig updaten en bijhouden van zijn bedrijfswebsite. Gelukkig biedt New Era Media ook een onderhoudscontract aan, waarbij het maken van back-ups, het updaten en bijwerken van de website volledig uit handen wordt genomen. Zo kun jij je bezig houden met waar je écht goed in bent!

INTERESSE GEKREGEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.