Kerstkaarten

Vormgeving op maat

Kerstkaarten actie 2021

Een creatieve actie: een GRATIS kerstkaart ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf. bedrijven konden eind 2021 een kerstkaart laten ontwerpen in eigen huisstijl. De vormgeving werd volledig door New Era Media uitgevoerd en klanten konden er zelf voor kiezen om de kaartjes te laten drukken of deze via Social media te delen!

Professionele vormgeving

Naamsbekendheid creëren en het bereik van je bedrijf vergroten begint bij een duidelijke huisstijl en de juiste marketinguitingen. New Era Media is jouw partner op gebied van (online) vindbaarheid en ondersteunt jou met professionele vormgeving, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Dé manier om herkenbaarheid te creëren bij jouw doelgroep en mensen op een leuke manier in aanraking te laten komen met jouw bedrijf. Professionele vormgeving uitbesteden? Neem contact met ons op!

Vormgeving Etten-Leur

Verschillende bedrijven uit Etten-Leur en omstreken reageerden enthousiast op deze actie van New Era Media en vroegen een kerstkaartje aan. Voor vormgeving in Etten-Leur bent u bij New Era Media aan het juiste adres. Naast kerstkaartjes kunt u bij ons ook terecht voor onder andere het vormgeven van flyers, menukaarten of visitekaartjes. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hieronder de kerstkaarten ⬇️

SVB Psychologen

BBC Bouwmanagement

Leltz Bouw

AD Vinyl Records

Hans van Gastel

INTERESSE GEKREGEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.