Groeimakerij

SEO Optimalisatie

De Groeimakerij

Coaching en training van kinderen en jongvolwassenen. Dat is wat “Groeimakerij” uit Dongen doet. Een lokale onderneming die de vindbaarheid wil verbeteren. Maar hoe verbeter je de vindbaarheid van een website en hoe verbeter je jouw Google Ranking?

Vindbaarheid verbeteren:
Hoe kom je bovenaan in zoekmachines?

Ieder bedrijf wil natuurlijk de nummer 1 positie in Google bemachtigen bij relevante zoektermen en een beter vindbare website. Er zijn een aantal zaken die bijdragen aan zoekmachine optimalisatie zoals het instellen van de juiste meta-titels en omschrijvingen, het gebruik van zoekwoorden, websitesnelheid en mobielvriendelijkheid. Aangezien Groeimakerij al een bedrijfswebsite had was de vraag: hoe verbeter ik de vindbaarheid van mijn bedrijf?

Website beter vindbaar maken

Actief inzetten op social media draagt natuurlijk ook bij aan het beter vindbaar maken van jouw bedrijfswebsite. Om in zoekmachines relevanter te worden moet een bedrijf actief inzetten op SEO: Search Engine Optimization. Bij New Era Media helpen we je op gebied van SEO door middel van een SEO adviesrapport of directe implementatie in jouw WordPress CMS. Groeimakerij werkt niet met WordPress en koos daarom voor het SEO adviesraport, maar wat houdt dat precies in?

SEO adviesrapport

Bij het SEO adviesrapport wordt jouw website en content onder de loep genomen. Hierbij gaat New Era Media na welke aspecten allemaal verbeterd kunnen worden. We houden hierbij drie pijlers aan: zoekwoordenanalyse, technische optimalisatie & content optimalisatie. Groeimakerij heeft vervolgens het complete rapport ontvangen om zelf de wijzigingen door te voeren.

Webteksten laten (her)schrijven

Binnen het onderdeel content optimalisatie worden jouw website teksten herschreven. Compleet SEO proof én met de juiste zoekwoorden. Content is namelijk key bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Ook voor Groeimakerij werden de webteksten onder handen genomen om ze nog beter aan te laten sluiten bij de relevante zoektermen!

INTERESSE GEKREGEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.