Online Marketing

Wij helpen jouw vindbaarheid en bereik te vergroten.

Heeft jouw bedrijf al een website, maar vallen de bezoekers een beetje tegen? Of wil je met jouw bedrijf actief inzetten op SEO maar weet je niet waar je moet beginnen. Bij New Era Media bieden we jou een helpende hand op gebied van online marketing en vormgeving. Van zoekmachine optimalisatie tot de vormgeving van bijvoorbeeld visitekaartjes, een brandbook of een e-mail handtekening . Wij gaan jou helpen om je vindbaarheid en bereik te vergroten!

SEO (Search Engine Optimization)

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd heeft SEO alles te maken met het beter vindbaar maken van websites voor zoekmachines waardoor jij meer bezoekers op jouw website krijgt. 🔍 Door SEO actief in te zetten zorg je ervoor dat jouw webpagina’s hoog ranken in de organische zoekresultaten op zoekopdrachten die voor jou relevant zijn. Hoe hoger jouw website rankt, hoe beter deze zichtbaar wordt voor gebruikers. Het beoogde resultaat? Meer verkeer naar je website!

Vormgeving

Flyers, visitekaartjes en een brandbook. Al deze zaken dragen bij aan een meer bekendheid en een betere branding van jouw bedrijf. Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van vormgeving? Dan ben je bij New Era Media aan het juiste adres! Je kunt bij ons gemakkelijk jouw vormgeving uitbesteden en wij zorgen ervoor dat alles volledig in jouw huisstijl opgemaakt wordt. Scroll verder voor een greep uit ons aanbod:

Brandbook

Wil jij jouw merk/bedrijf vastleggen voor potentiële klanten of voor je personeel? Dit kan met een brandbook. In dit boek staat alles wat betrekking heeft op jouw bedrijf zoals je huisstijl, etc. Dit boek kan digitaal én als fysieke vorm worden uitgebracht.

Visitekaartjes

Iedere ondernemer weet dat het een gemiste kans is wanneer hij/zij geen visitekaartjes op zak heeft. Wij designen jouw visitekaartje in jouw huisstijl en met alle belangrijke gegevens, zodat jij nooit meer een verkoopkans misloopt!

Flyers

Wil jij jouw merk/bedrijf onder de aandacht brengen met behulp van flyers? Dan kun je kiezen voor digitale flyers of fysieke flyers. Bij New Era Media geef je het het opmaken van flyers met een gerust hart uit handen. Wij maken de flyers voor je op met jouw kleuren én lettertypes zodat deze perfect aansluit bij jouw bedrijf!

E-mail handtekening

Een e-mail handtekening straalt professionaliteit uit, maar vergt wat handigheid. Ben jij niet helemaal thuis in de opmaak van een e-mail handtekening? Ook hier kan New Era Media je bij assisteren!

Opmaak van factuur/offerte

Een offerte moet overtuigend zijn en kenmerkend zijn voor een bedrijf. De opmaak hiervan is dus essentieel. Daarnaast mogen alle belangrijke onderdelen niet ontbreken. New Era Media maakt voor jou een offerte of factuur sjabloon, zodat jij deze makkelijk in kan vullen. Laat die klanten maar komen!

Ontwerp watermerk

Een watermerk kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als achtergrond op facturen/offertes en briefpapier. Vaak wordt er gekozen voor een logo, om de branding van jouw bedrijf een extra boost te geven!

Advertenties

Ga jij actief aan de slag met klantwerving door middel van advertenties? Dan kun je natuurlijk kiezen voor digitale of fysieke advertenties. Het is daarbij wel essentieel dat de opmaak van deze advertenties spot-on is! Je kan maar één keer een eerste indruk maken! New Era Media helpt jou bij het ontwikkelen van een knallende advertentie!

Menukaart/prijslijst/aanbod overzicht

Of het nu gaat om een menukaart, prijslijst of een overzicht van het aanbod van jouw bedrijf. Jouw producten of diensten worden overzichtelijk en visueel aantrekkelijk gepresenteerd met de vormgeving van New Era Media.