COPYWRITING

Copywriting
uitbesteden

Ieder bedrijf wil zo veel mogelijk websitebezoekers én een optimale conversie. Heb jij nog niet nagedacht over de content op jouw website of wil je de content op jouw bedrijfswebsite optimaliseren? Wij kunnen je helpen bij het schrijven van ijzersterke websiteteksten, welke geoptimaliseerd zijn voor een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Copywriting

De term copywriting heeft betrekking op het schrijven van commerciële teksten voor bijvoorbeeld bedrijfswebsites. Copywriting is daarom niet iets wat iedereen in de vingers heeft. Als professionele tekstschrijver helpen we u door wervende teksten te schrijven. Natuurlijk gaat hier een uitgebreid SEO- en zoekwoordenonderzoek aan vooraf. We houden rekening met uw doelgroep en passen onze schrijfstijl hierop aan. Bent u op zoek naar een professionele partij voor copywriting? Neem dan contact met ons op!

Teksten laten schrijven

Het schrijven van webteksten is een vak apart. Een goede tekstschrijver weet precies aan welke kenmerken een goede website tekst moet voldoen, zoals het aantal keer dat een zoekwoord voor moet komen in een tekst of de essentie van meta titels. Wil jij teksten laten schrijven voor jouw bedrijfswebsite? Dan helpen wij van New Era Media jou daar graag bij. Wij schrijven teksten voor jouw website die bezoekers activeren, informeren én SEO proof zijn. Het laten schrijven van SEO teksten draagt bij aan betere vindbaarheid in zoekmachines en zijn dus essentieel voor een het verkrijgen van een hogere positie in Google. 

Kennismaken?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.