GRATIS kerstkaart design in jouw huisstijl

Nu oktober alweer op zijn einde loopt staan de feestdagen voor de deur. Dé ideale kans voor klantbinding en het versterken van de band tussen jou en je klanten! Door middel van relatiegeschenken of persoonlijke boodschappen herinner jij jouw klanten aan jullie goede samenwerking het afgelopen jaar én blik je vooruit op het aankomende jaar!

NAJAARS ACTIE: GRATIS kerstkaart ontwerp voor jouw bedrijf

Branding speelt een essentiële rol bij alle uitingen van jouw bedrijf en New Era Media helpt je op weg! Tijdens onze najaar actie ontvang je een GRATIS ontwerp voor een kerstkaartje in de huisstijl van jouw bedrijf en ben jij dus helemaal klaar voor de feestperiode. 

Hoe werkt het?

Wil jij GRATIS een kerstkaart design ontvangen? Dat doe je zo:

  1. Maak een keuze uit de bovenstaande kerstkaarten
  2. Verzamel jouw huisstijl gegevens: kleurcodes & logo!
  3. Laat je gegevens achter in ons contactformulier en vermeld je voorkeur
  4. Je ontvangt binnen 3 werkdagen de het digitale ontwerp

Tip: laat de kaartjes drukken en stuur ze deze kerst op óf verwerk ze in een relatiegeschenk voor de beste klantbinding!

Voorwaarden: Een ontwerp per klant. Keuze uit bovenstaande vier ontwerpen. U ontvangt 1 digitale versie van het kaartje in PDF of JPEG format. Actie geldig t/m kerst 2021.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde berichten

Recente berichten

ACTIE: Social media post laten ontwerpen

Bijna ieder bedrijf is wel actief op social media. Het biedt dan ook kansen op meer naamsbekendheid en het genereren van leads. Zonder goede Social media strategie óf een goede

Online marketing trends voor 2022

#1 Social shopping  Wie zegt dat jij jouw producten alleen via je webshop kunt verkopen? Het verkopen via social media is een opkomende trend waar steeds meer bedrijven op inhaken.

GRATIS kerstkaart design in jouw huisstijl

Nu oktober alweer op zijn einde loopt staan de feestdagen voor de deur. Dé ideale kans voor klantbinding en het versterken van de band tussen jou en je klanten! Door

Advertentie